GJS speelt gelijk tegen koploper Wieldrecht

27 november 2021 om 19:39 Voetbal

DORDRECHT GJS heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen koploper Wieldrecht. ,,Een moeilijke wedstrijd op een zwaar veld’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

Wieldrecht – GJS 1-1

De bezoekers begonnen sterk aan het duel en GJS had een paar kansen om op voorsprong te komen. Rond de 30ste minuut was het Joost Haggenburg die de verdiende 0-1 binnenschoot. Tot aan het rustsignaal bleef het bij deze stand.

De thuisploeg domineerde het eerste deel van de tweede helft. Rond de 70ste minuut werd de gelijkmaker dan ook binnengeschoten. ,,Hierna werd het een open wedstrijd die beide kanten op kon vallen.’’ Er waren kansen over en weer maar uiteindelijk bleef het 1-1.

Door het gelijkspel staat GJS vierde in de 2e klasse F. Volgende week komt hekkensluiter Drechtstreek op bezoek in Gorinchem.