Sleeuwijk speelt gelijk tegen Tricht

27 november 2021 om 20:00 Voetbal

TRICHT Zaterdag heeft Sleeuwijk met 0-0-gelijkgespeeld uit tegen VV Tricht. ,,We moesten uitwijken naar een slecht kunstgrasveld en onder andere daarom was het geen mooie wedstrijd vandaag’’, blikt Sleeuwijk-trainer Antione van Pelt terug op het gelijkspel.

Tricht – Sleeuwijk 0-0

In de eerste helft was de thuisploeg ,,iets slimmer aan de bal’’ maar kwamen er weinig kansen. ,,Strijd en beleving was er wel maar het voetbal was een beetje troosteloos.’’ Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

In de tweede helft kreeg Sleeuwijk de betere kansen en waren de bezoekers een paar keer gevaarlijk dichtbij de 0-1. Rond de 75ste minuut kreeg Sleeuwijk-speler Mike Kemmeren een directe rode kaart na een ,,slaande beweging’’ en zo moesten de bezoekers het laatste deel van de wedstrijd met tien man spelen. Uiteindelijk kon Tricht niet profiteren van de overtalsituatie en bleef het bij 0-0.

Door het gelijkspel staat Sleeuwijk tiende in de 2e klasse F. Volgende week komt koploper Roda Boys/Bommelerwaard uit Aalst op bezoek.