Archief BDU Media

Arkel verliest van nieuwe koploper

27 november 2021 om 18:27 Voetbal

AALST Zaterdag heeft Arkel met 5-2 verloren van Roda Boys/Bommelerwaard (die door de overwinning koploper zijn geworden). ,,Zonde, wij doen onszelf tekort’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Roda Boys/Bommelerwaard – Arkel 5-2

Arkel begon goed aan de wedstrijd, al in de 12e minuut zette Corné van Horik de bezoekers op een 0-1-voorsprong. Rond de 25ste minuut kwam Roda Boys weer langszij. Arkel kreeg hierna een paar kansen om weer op voorsprong te komen ,,Wij waren beter in de eerste helft.’’ Vlak voor het einde van de eerste helft was het echter Roda Boys dat op 2-1 kwam uit een vrije trap.

Aan het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg op 3-1 en zo werd het wel erg lastig voor Arkel. Toch zorgde Horik weer voor wat spanning door in de 55ste minuut de 3-2 te maken. Toen de thuisploeg in de 65ste minuut de 4-2 maakte was het gedaan met het verzet van Arkel. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd het ook nog 5-2.

Door de nederlaag staat Arkel twaalfde in de 2e klasse F. Volgende week komt Tricht, de nummer elf, op bezoek.