Archief BDU Media

Ruime zege voor Herovina

12 februari 2022 om 19:32 Voetbal

HERWIJNEN Herovina is de tweede helft van het seizoen goed begonnen. Zaterdag werd er met 3-0 gewonnen van Asperen. ,,Een terechte overwinning, vooral op basis van de tweede helft’’, concludeerde Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina – Asperen 3-0

1-0 Jesse van Vliet 59’

2-0 Kevin steenbruggen 88’

3-0 Jesse van Vliet 91’

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. In de 18e minuut was er een levensgrote kans voor Kevin Steenbruggen, maar hij miste zijn schot. ,,Na een half uur pakte de doelman van Asperen ook nog een schot van Coen de Ridder.’’ Na deze kans nam Asperen het initiatief een beetje over en tot het rustsignaal bleef het 0-0.

Na een uur gespeeld te hebben was het Jesse van Vliet die de score opende namens Herovina. ,,Wij waren de gehele tweede helft de betere ploeg.’’ Vlak voor tijd liep Herovina verder uit door treffers van Steenbruggen en van Van Vliet.

Door de overwinning staat Herovina achtste in de 4e klasse E. Volgende week speelt Herovina uit tegen Lekvogels in Lexmond, de momentele nummer negen.