Zevenklapper GJS

26 februari 2022 om 20:12 Voetbal

WIJK EN AALBURG Zaterdag heeft GJS met ruime cijfers gewonnen van Wilhelmina’26, het werd in Wijk en Aalburg 0-7. ,,Een terechte overwinning, wij speelden veel beter als vorige week tegen Drechtstreek’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

0-7 Jonas van Bakel 73’

GJS begon zeer goed aan de wedstrijd, al in de 18e minuut maakte Sjors Hendriks de openingstreffer. Kort daarna was het Joost Haggenburg die de voorsprong verdubbelde. Na een half uur gespeeld te hebben maakte Quincy Bartens ook de 0-3-ruststand.

In de tweede helft was het eerst ,,even oppassen’’ voor de bezoekers dat de thuisploeg niet nog de 1-3 maakte. Toen ben Ben Vissers in de 56ste minuut de 0-4 binnenschoot was de wedstrijd definitief gespeeld. Haggenburg en Bartens maakten hierna nog de 0-5 en 0-6. Het slotstuk was voor de net ingevallen jeugdspeler Jonas van Bakel, die in de 73ste minuut de 0-7 maakte nadat hij pas een minuut in het veld stond. De wedstrijd eindigde nog wel met een domper voor GJS, vlak voor tijd kreeg Hendriks nog een rode kaart.

Door de overwinning staat GJS op de derde plaats in de 2e klasse F. Volgende week komt laagvlieger Tricht op bezoek in Gorinchem.