3651800_sg46 voetbal stock.jpg
3651800_sg46 voetbal stock.jpg Ab Donker

Schelluinen pakt koppositie na moeizame overwinning op TSVV Merlijn

Voetbal

TILBURG Schelluinen heeft zaterdag de eerste plek overgenomen van GVV’63 in de 3e klasse D. De ploeg uit Gameren speelde namelijk gelijk tegen NEO’25. Waardoor Schelluinen, dat met 1-2 won van TSVV Merlijn, nu een punt meer heeft (48 tegenover 47) dan GVV’63.

TSVV Merlijn – Schelluinen 1-2

Mede door een rommelige start kwam de thuisploeg al vrij snel op een 1-0-voorsprong. Na de openingsfase kwam Schelluinen wat beter in de wedstrijd en Damien de Jong maakte de gelijkmaker. De bezoekers kwamen vervolgens ook nog op voorsprong door een treffer van Menno Dekker.

In de tweede helft bleef het verschil maar een doelpunt en daardoor was de wedstrijd zeer spannend. ,,Wij maakten onze kansen niet af en daardoor bleef de kans bestaan dat TSVV Merlijn nog langszij zou komen’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils. Uiteindelijk wist Schelluinen stand te houden in Tilburg en zo bleef het 1-2.

Door de overwinning neemt Schelluinen dus de koppositie over, met nog maar twee wedstrijden te gaan, in de 3e klasse D. Volgende week komt Sparta’30, de huidige nummer tien, op bezoek in Schelluinen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie