Het G-team van Unitas werd vierde in de competitie
Het G-team van Unitas werd vierde in de competitie Unitas

Een stralende seizoensafsluiting van het G-team Unitas

Voetbal

GORINCHEM In deze periode staan de finales van de nacompetitie en alle seizoensafsluitingen centraal. Het G-team van Unitas is keurig vierde geworden in de competitie en kunnen zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen.

Om het seizoen gezellig af te sluiten voetbalde het G-team afgelopen zaterdag een onderling partijtje onder de vrolijke begeleiding van de trainer Klaas Leenman. In wedstrijdtenue namen zowel de huidige spelers als nieuwe spelers het tegen elkaar op. Leuk was dat vader Albert Busschen ook het veld opstapte om het tegen zoon Albert junior op te nemen.

AFSCHEID Ook waren er spelers die stoppen met voetballen. De tweeling Joop en Leen Verhoeven hebben 31-jarig gevoetbald bij Unitas en zijn bekende gezichten op de club. Ze sloten het seizoen en hun carrière af met allebei een doelpunt met de aanvoerdersband om de arm. Ook Harry den Hartog doet een stapje terug en kent ook een lange geschiedenis als Roodbroek. Samen met Joop en Leen is hij tweemaal kampioen geworden met het G-team. Van Klaas Leenman en het bestuur ontvingen zij een mooi aandenken en een welverdiend bosje bloemen.

DERDE HELFT Na het onderlinge partijtje was er een gezellige 3e helft met een hoognodig drankje en frietje. Het G-team voetbalt gezellig met elkaar en daarbij staat plezier hebben voorop. Met deze zonnige afsluiting kan het G-team weer uitkijken naar volgend seizoen!

advertentie