Vrijwilligers teken handen uit de mouwen bij Unitas
Vrijwilligers teken handen uit de mouwen bij Unitas Unitas

Unitas zoekt nog vrijwilligers voor nieuwbouw kleedkamers

Voetbal

[GORINCHEM] Een kleine groep vrijwilligers startte zaterdag met het plaatsen van de bekisting en bewapeningsstaal voor het nieuwe fundament van de nieuwe Unitas kleedkamers. 

Acht vrijwilligers waren aanwezig en hebben hard gewerkt -maandag gaat het beton erin- en dan kan men verder bouwen. Je kunt nu e contouren van de kleedkamers en de nieuwe fysio ruimte voor PP fysio al heel goed zien. Na het plaatsen van de bekisting was er nog tijd over om wat bouwrommel op te ruimen. Naast de nieuwbouw werkzaamheden zullen er wat noodkleedkamers van Achilles worden verplaatst en verder begint de gemeente met het onderhoud van de velden die in augustus speelklaar moeten zijn. Kortom, er is veel te doen op Molenvliet bij Unitas.

VRIJWILLIGERS Doe je ook mee? Iedereen is van harte welkom. Op zaterdag 8 en 15 juli verwachten we een grotere groep vrijwilligers voor verdere sloop- en opruim werkzaamheden. Een dergelijk bouwproject moeten we echt samen doen. Vele handen maken licht werk en straks hebben we er allemaal plezier van. Dus een dringende oproep om te komen helpen! De werkzaamheden zijn van 08.00 tot circa 12.00 uur. Meld je snel even aan d.m.v. een email te sturen naar webmaster@gvvunitas.nl of een appje naar 06-22972348. Dank voor je medewerking.

Afbeelding
Opruimen van sloopmaterialen
Voorbereidend werk voor de bouw van de nieuwe kleedkamers
De bekisting voor de nieuwe kleedkamers
Opruimen op het voetbalcomplex
advertentie
advertentie