flyer Omar Freestyle Festival
flyer Omar Freestyle Festival Omar Garcia

Football Freestyle Festival bij Boukie in de Gorcumse Haarwijk

Voetbal

[GORINCHEM] Omar Garcia van de bekende Garcia voetbalschool uit Gorinchem pakt in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 augustus groots uit als hij met zijn Football Freestyle Festival te gast is bij Stichting Boukie in het Centraal Punt in de Haarwijk.

Op zowel zaterdag 20 als zondag 21 augustus opent het Centraal Punt om 12.00 uur haar deuren voor het festival in de Gorcumse Haarwijk. De op de Nederlandse Antillen opgegroeide Columbiaan kan niet wachten. ,,Grote ster op het Freestyle Football Festival is niemand minder dan ‘Machine’ uit Colombia, de nummer drie van de wereld. Wat deze man met een bal kan doen, is ongelofelijk. Dat moet je echt met eigen ogen zien, geweldig en kom dus naar het Centraal Punt”, zo laat Omar weten.

,,We zijn te gast bij stichting Boukie aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Naast een geweldige show van ‘Machine’ houden we natuurlijk verschillende toernooitjes. Met volop prijzen voor de winnaars van de PANNA-wedstrijdjes, TEQ ball en andere football games. Het wordt een geweldig evenement. Uit ervaring weet ik dat de deelnemers ook beter gaan voetballen. Met trucjes wordt de balvaardigheid een stuk verbeterd. Met elkaar genieten en nog meer plezier krijgen met de bal, is natuurlijk een mooie bijkomstigheid”, knipoogt Omar.

,,We vragen de bezoekers vanwege de verwachte drukte om hun auto of fietsen te parkeren bij sporthal de Hoefslag. Dat is op loopafstand, dus dat kan het probleem niet zijn. O ja, de toegang is gratis en nu maar hopen dat de jeugd, maar ook ouderen de weg naar dit unieke Freestyle Football Festival weten te vinden. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, besluit Omar.

Een week later is Omar Garcia op herhaling op sportpark Scalune bij vv Schelluinen, waar hij vanaf september doordeweeks alle jeugdspelertjes techniektrainingen gaat geven. Verder opent hij op vrijdagavonden een voetbalschool. Tegen betaling van vijf euro per training is iedereen welkom.

advertentie
advertentie