Arkel komt niet verder dan 1-1 in Ameide

4 september 2022 om 23:14 Voetbal

AMEIDE Arkel heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen derdeklasser Ameide. ,,Een wedstrijd die beide ploegen vooral zagen als oefenwedstrijd om intensiteit op te bouwen’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Ameide – Arkel 1-1

Aan het begin van de wedstrijd was Ameide de bovenliggende ploeg, maar dit verschoof langzaam naar Arkel. Na een tijdje zorgde Corné van Horik voor de 0-1 voor de bezoekers. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was Arkel iets sterker dan Ameide, maar beide ploegen hadden kansen. De bezoekers kregen een strafschop toegekend na een overtreding in het zestienmetergebied, maar Van Horik wist deze niet te benutten. Tien minuten voor tijd kwam Ameide toch nog langszij en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Volgende week speelt Arkel thuis tegen Hardinxveld 2.