GJS verslaat WSC na sterke eerste helft

10 september 2022 om 21:28 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van tweedeklasser WSC uit Waalwijk. ,,Een goeie uitslag maar conditioneel moeten wij nog wel stappen gaan maken’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

GJS – WSC 4-1

De thuisploeg begon erg sterk aan het duel. In de 25ste minuut maakte Jonas van Bakel de 1-0 voor de thuisploeg. Nog geen drie minuten later zorgde Quincy Bartens uit een strafschop voor de 2-0. Björn Barten maakte vlak voor het einde van de eerste helft ook nog de 3-0.

Aan het begin van de tweede helft vloeiden de krachten langzaam weg bij de thuisploeg en in de 55ste minuut kwam WSC op 3-1. ,,Dit gaf de tegenstander hoop en daardoor werd het een lastige tweede helft.’’ Deze hoop werd uiteindelijk gebroken door Joep Ockhuizen, die in de 75ste minuut de 4-1 maakte.

GJS is door de overwinning door in de beker en zal volgende week thuis tegen Nivo Sparta, uit Zaltbommel, de laatste groepswedstrijd spelen.