Archief BDU Media

Arkel door in de beker na zege op Unitas (zaterdag)

17 september 2022 om 19:25 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Unitas zaterdag en is daardoor door in de beker. ,,We krijgen een extra wedstrijd om beter in het ritme te komen’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands. ,,Wij hadden het vandaag niet in ons om het tij te keren’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op het duel.

Arkel – Unitas zaterdag 4-1

1-0 Dylan Verschoor 20’

1-1 Thijs van der Wal 35’

2-1 Dylan Verschoor 60’

3-1 Jesse Hoogenwoning 65’

4-1 Jordi van Mill 85’

Arkel begon sterker aan de wedstrijd dan Unitas. ,,Nadat wij ons ritme hadden gevonden hebben wij vrijwel de gehele wedstrijd gedomineerd.’’ In de 20ste minuut opende Dylan Verschoor de score voor Arkel. Niet veel later kwam Unitas via Thijs van der Wal toch weer langszij door een miscommunicatie achterin bij Arkel. Bij het rustsignaal waren de teams dus nog altijd in evenwicht.

In de tweede helft zette Arkel er een tandje bij en al snel bezweek Unitas onder de druk. Verschoor maakte de 2-1 na een uur spelen en Jesse Hoogenwoning zorgde vijf minuten later voor de 3-1. Vlak voor tijd maakte Jordi van Mill ook nog de 4-1.

Arkel is door de overwinning door in de beker. De ploeg van Elands begint volgende week de reguliere competitie uit tegen HSSC’61 in Hei- en Boeicop. Unitas is door de nederlaag uitgeschakeld in de beker en start de reguliere competitie volgende week uit tegen Asperen.