Gemeente Amersfoort

SVW verliest van EBOH en heeft wonder nodig om door te gaan in de beker

17 september 2022 om 19:49 Voetbal

DORDRECHT SVW heeft zaterdag uit tegen tweedeklasser EBOH met 2-1 verloren. ,,We hebben een slechte bekerreeks achter de rug’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

EBOH – SVW 2-1

De thuisploeg begon feller aan de wedstrijd dan SVW en al snel stond de ploeg van Sleeuwenhoek met 1-0-achter door een treffer van EBOH. In de 33ste minuut wist Patrick Zwart de schade te herstellen door de 1-1 te maken. Kort daarop ontstond er een opstootje en werd de wedstrijd kort stilgelegd. Al vrij snel na de spelhervatting kwam de thuisploeg op 2-1.

In de tweede helft waren er maar weinig kansen voor beide teams. Vlak voor tijd was Mounir el Ouazizi nog dichtbij de gelijkmaker, maar ook zijn kans ging er niet in.

SVW kan nog door in de beker, maar is daarvoor afhankelijk van de wedstrijd Beek Vooruit – Uno Animo op 18 september. In de reguliere competitie start SVW volgende week uit tegen DTS’35 Ede.