Archief BDU Media

SVS’65 verliest van Kerkwijk in enerverende wedstrijd

18 september 2022 om 16:34 Voetbal

KERKWIJK SVS’65 heeft zaterdag met 3-2 verloren van Kerkwijk. ,,We vergaten uit te lopen in de eerste helft waardoor Kerkwijk in de wedstrijd bleef’’, blikte SVS’65-trainer Menno Beusekamp terug op de wedstrijd.

Kerkwijk – SVS’65 3-2

De bezoekers begonnen sterk aan het duel. ,,De eerste 35 minuten kwam Kerkwijk amper van hun eigen helft af.’’ Sam Muilenburg zorgde in die periode ook voor de openingstreffer namens SVS’65. Vlak voor het rustsignaal ging het echter twee keer fout achterin bij de Spijkse defensie en zo ging Kerkwijk met een 2-1-voorsprong naar de kleedkamers.

In de tweede helft was de wedstrijd gebalanceerd, en er waren kansen aan beide kanten. Robin Ijsselstein trok de stand weer gelijk. ,,Hierna gingen wij vol voor de overwinning spelen waardoor er ruimte achterin ontstond bij ons.’’ Van die ruimte maakte Kerkwijk gebruik om de 3-2 te maken.

SVS’65 was al uitgeschakeld in de beker en start de reguliere competitie volgende week thuis tegen Beesd.