Roda Boys/Bommelerwaard maatje te groot voor Woudrichem.

1 oktober 2022 om 23:15 Voetbal

AALST Woudrichem heeft zaterdag met 5-0 verloren van Roda Boys/Bommelerwaard. ,,Ons plan was om zo lang mogelijk de 0 te houden, en hopen op vertwijfeling bij de tegenstander. Dit is ons niet goed gelukt vandaag’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Roda Boys/Bommelerwaard – Woudrichem 5-0

De bezoekers speelden vanaf het begin van de wedstrijd zeer defensief. In de eerste minuut kreeg Rick Naaijen een een-op-een kans die werd gemist. ,,Als hij de 0-1 had gemaakt was het een hele andere wedstrijd geworden.’’ Na een klein half uur spelen was het raak voor de thuisploeg. De score liep vervolgens verder op tot een 3-0-ruststand.

In de tweede helft ging Roda Boys/Bommelerwaard door met scoren, rond de 52ste minuut viel de 4-0. In de 75ste minuut viel ook nog de 5-0 voor de thuisploeg. ,,Het is niet anders.’’

Woudrichem staat door de nederlaag veertiende in de 2e klasse H. Volgende week komt Papendrecht, de huidige nummer twee, op bezoek.