Archief BDU Media

Schelluinen knokt zich terug tegen Heukelum en pakt een punt

1 oktober 2022 om 23:22 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld thuis tegen Heukelum. ,,We hebben vandaag goed veerkracht getoond, maar ons spel in de eerste helft was ondermaats’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op het duel.

Schelluinen – Heukelum 2-2

In de eerste tien minuten van de wedstrijd waren de ploegen gewaagd aan elkaar. ,,We begonnen redelijk aan het duel.’’ Daarna nam Heukelum het initiatief op zich. De bezoekers kwamen vrij snel daarna op 0-1, en kort daarop ook op 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze ging Schelluinen ,,zeer opportunistisch spelen met lange ballen.’’ Dit bleek een effectieve strategie want in de 53ste minuut maakte Diego Kemp de 1-2. Kort daarna werd de 2-2 gemaakt door Damien de Jong. ,,Hierna kregen wij nog een paar kansen op de 3-2, maar die viel uiteindelijk niet.’’

Door het gelijkspel staat Schelluinen tiende in de 2e klasse H. Volgende week speelt het elftal van Van Gils uit tegen Streefkerk, de huidige nummer zes.