Jeroen van der Veer

Papendrecht countert GJS weg

1 oktober 2022 om 23:47 Voetbal

PAPENDRECHT GJS heeft zaterdag met 4-1 verloren van Papendrecht. ,,Wij hebben onszelf de das omgedaan, we maakten teveel fouten’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

VV Papendrecht – GJS 4-1

Vanaf het begin had GJS moeite met de snelle uitbraken van Papendrecht. In de 29ste minuut kwam de thuisploeg daarom ook op 1-0. Daarna zat GJS in de eerste helft wel ,,redelijk in de wedstrijd.’’ Desalniettemin was de ruststand 1-0.

Na ongeveer een uur spelen werd de voorsprong verdubbeld voor de thuisploeg, en kort daarop werd het ook nog 3-0. ,,Wij waren het toen even kwijt.’’ GJS kwam nog wel op 3-1, in de 78ste minuut, door een treffer van Rob van den Boom. Verder dan dat kwam de ploeg van Boverhof echter niet. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-1.

GJS staat door de nederlaag dertiende in de 2e klasse H. Volgende week komt Wieldrecht, de huidige nummer elf, op bezoek in Dalem.