Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Robert Mutzers helpt Unitas aan punt tegen Hercules

2 oktober 2022 om 18:49 Voetbal

UTRECHT Unitas heeft zondag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen Hercules in Utrecht. ,,Wij hebben goed meegedaan met het hoge tempo van Hercules’’, blikte Unitas-trainer Hans de Jong terug op de wedstrijd.

Hercules – Unitas 1-1

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. De thuisploeg was wel iets gevaarlijker in de aanval, maar de defensie van Unitas stond goed. Bij het rustsignaal waren de teams nog altijd in evenwicht.

In de tweede helft kwam Unitas sterker uit de kleedkamer. Er waren onder andere kansen voor Medhanie Habtemariam, Daniel Alexander Walu en Daan Goes. De openingstreffer wilde echter maar niet vallen. Uiteindelijk was het Hercules dat, in de 78ste minuut, op 1-0 kwam. Heel lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want nog geen vier minuten later trok Robert Mutzers de stand weer gelijk. ,,Hierna was het een open wedstrijd die beide kanten op kon vallen.’’ Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Unitas zesde in de Derde Divisie B. Komende woensdag speelt de ploeg van De Jong uit tegen Quick, de huidige nummer veertien, in Den Haag.