Unitas (zaterdag) een maatje te groot voor SVS’65

29 oktober 2022 om 22:55 Voetbal

SPIJK Unitas heeft zaterdag met 0-3 gewonnen van SVS’65 in Spijk. ,,We hebben een goeie pot neergezet vandaag’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd. ,,Wij kwamen niet in ons eigen spel vandaag, Unitas heeft terecht gewonnen’’, aldus SVS’65-trainer Menno Beusekamp.

SVS’65 - Unitas (zaterdag) 0-3

0-1 Noam van Wijk 20’

0-2 Thijs van der Wal 60’

0-3 Sem van den Dool 75’

De thuisploeg had aan het begin van de wedstrijd een grote kans op de 1-0, deze ging mis en daarna was het eenrichtingsverkeer de andere kant op. In de 20ste minuut opende Noam van Wijk de score voor Unitas. Hierna waren er nog een flink aantal kansen voor de bezoekers, toch was de ruststand nog altijd 0-1.

Ook in de tweede helft kon SVS’65 geen potten breken. In de 60ste minuut maakte Thijs van der Wal de 0-2 en in de 75ste minuut maakte Sem van den Dool de 0-3.

SVS’65 staat door de nederlaag tiende in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 uit tegen Leerdam Sport’55. Unitas staat door de overwinning vijfde en krijgt volgende week Rhelico, de huidige nummer elf, op bezoek.