SVW verliest nipt van Almkerk

5 november 2022 om 18:17 Voetbal

ALMKERK SVW heeft zaterdag met 1-0 verloren van Almerk. ,,Wederom een minimale nederlaag, al was het spelbeeld wel anders als vorige week’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

Almkerk – SVW 1-0

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg heer en meester. In de achtste minuut werd het daarom ook 1-0 voor Almkerk. SVW-doelman Lex Kramers hield vervolgens zijn team in de wedsttijd met enkele goede reddingen. Tegen het einde van de eerste helft werden de bezoekers gevaarlijker en Mounir el Ouazizi schoot vlak voor het rustsignaal op de lat.

Na de pauze had Almkerk tot de 60ste minuut de overhand, hierna waren de beste kansen voor SVW. De grootste kans voor de bezoekers kwam vijf minuten voor tijd, in de vorm van een strafschop. Denzel Libretto miste deze waardoor het 1-0 bleef.

SVW staat door het gelijkspel dertiende in de 1e klasse D. Volgende week komt Sliedrecht, de huidige nummer elf, op bezoek.