Ab Donker

Sterk spelend Unitas verliest van effectiever Groot-Ammers

19 november 2022 om 18:48 Voetbal

GORINCHEM Unitas heeft zaterdag met 0-1 verloren van Groot-Ammers. ,,Een goede wedstrijd van beide ploegen, ik kan de jongens eigenlijk niks verwijten’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd.

Unitas (zaterdag) – Groot-Ammers 0-1

Aan het begin van de wedstrijd waren de bezoekers de gevaarlijkste ploeg. In de 23ste minuut kwam Groot-Ammers op 0-1. Unitas kwam echter steeds beter in de wedstrijd, en er waren een flink aantal kansen voor de thuisploeg. Desalniettemin was de ruststand 0-1.

In de tweede helft waren de meeste kansen voor Unitas. ,,We hebben wel vier 100% kansen gecreëerd.’’ Na 90 minuten spelen stond er echter nog altijd 0-1 op het scorebord.

Door de nederlaag staat Unitas vierde in de 4e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Bouchaten uit tegen Peursum, de huidige nummer vijf.