Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Jeugdig Sleeuwijk fysiek afgetroefd door SV BLC

19 november 2022 om 22:32 Voetbal

’S-HERTOGENBOSCH Sleeuwijk heeft zaterdag met 4-0 verloren van SV BLC in ’s-Hertogenbosch. Maar liefst negen spelers van het basiselftal waren afwezig, en moesten deels vervangen worden met jeugdspelers. ,,We speelden niet best vandaag, we moesten het doen met een hoop jeugd tegen volwassenen’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug.

SV BLC – Sleeuwijk 4-0

Aan het begin van de wedstrijd was het duel redelijk in evenwicht. Dit veranderde toen SV BLC in de 38ste minuut op 1-0 kwam. Drie minuten later werd het ook nog 2-0 uit een strafschop.

Sleeuwijk ging wat hoger speler in de tweede helft. Dit pakte slecht uit want uit een tegenaanval kwam SV BLC op 3-0. Tegen het einde van de wedstrijd werd het ook nog 4-0.

Door de nederlaag staat Sleeuwijk vierde in de 3e klasse E. Volgende week komt MVV’58, de huidige nummer acht, uit Meteren op bezoek.