Gemeente Amersfoort

Unitas pakt volle buit in Gemert

20 november 2022 om 20:38 Voetbal

GEMERT Unitas heeft zondag met 2-3 gewonnen van Gemert. ,,We hebben de hele wedstrijd de controle gehad’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Gemert – Unitas 2-3

Unitas begon flitsend aan het duel, al binnen drie minuten maakte Mauritsio Helstone de 0-1. Nog geen vijf minuten later verdubbelde Robert Mutzers de voorsprong. Gemert deed tien minuten later wel iets terug, ,,maar Unitas bleef het overzicht houden.’’ Vlak voor het einde van de eerste helft maakte Mutzers ook nog de 1-3.

Gemert ging in de tweede helft wat hogerop spelen en kwam nog op 2-3. Hierna waren de beste kansen echter voor Unitas, dat eenvoudig op de been bleef. In de 80ste minuut kreeg de thuisploeg ook nog een rode kaart.

Door de overwinning staat Unitas zesde in de Derde Divisie B. Volgende week komt Baronie, de huidige nummer zestien, uit Breda op bezoek.