Unitas verliest van hekkensluiter Dongen

4 december 2022 om 19:34 Voetbal

DONGEN Unitas heeft zondag met 4-2 verloren van Dongen. ,,Het lukte ons niet om goed in de wedstrijd te komen vandaag’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Dongen – Unitas 4-2

De bezoekers begonnen voortvarend aan het duel. In de negende minuut zorgde Elmer de Vries voor een 0-1-voorsprong. Dongen kwam rond de 20ste minuut echter langszij, waarna Unitas moeite had om de thuisploeg bij te benen. Binnen 30 minuten liep Dongen uit tot een 3-1-ruststand.

In de tweede helft probeerde Unitas de schade te repareren, en er werden meer risico’s genomen. Na een uur voetballen werd het ook nog 4-1 voor Dongen. Robert Mutzers bracht de spanning terug, door de 4-2 te maken, maar het bleef bij die stand.

Door de nederlaag staat Unitas zevende in de Derde Divisie B. Volgende week komt DEM, de huidige nummer negen, op bezoek in Gorinchem.