Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Woudrichem verliest in slotfase van GRC-14

21 januari 2023 om 21:25 Voetbal

RIJSWIJK Woudrichem heeft de eerste competitiewedstrijd van 2023 met 2-1 verloren van GRC-14 in Rijswijk. Pas diep in de blessuretijd werd het 2-1 voor de thuisploeg. De derby tussen de twee buren was de enige wedstrijd in de regio die doorging, alle andere wedstrijden waren afgelast door het winterse weer. In Rijswijk kregen ze het veld echter wel op tijd speelklaar. ,,Het is jammer dat wij in de laatste minuut toch nog verliezen, maar ik heb wel erg goed spel gezien. Wat hoopvol is voor de komende weken’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

GRC-14 - Woudrichem 2-1

In de eerste helft was het de thuisploeg die de boventoon voerde en uiteindelijk ook op een 1-0-voorsprong kwam. De bezoekers hadden hier aanvankelijk niet veel tegenin te brengen, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam Woudrichem beter in het spel. Vlak voor het rustsignaal kreeg GRC-14 een strafschop, maar Woudrichem-doelman Aljan Dekker wist een grotere achterstand te voorkomen.

Na de pauze namen de bezoekers het initiatief over Mike van Wouwen verzorgde de gelijkmaker, waarna de wedstrijd weer in evenwicht was. Vlak voor tijd ging het toch nog fout voor de ploeg van Schaap, GRC-14 kwam op 2-1.

Door de nederlaag staat Woudrichem dertiende in de 2e klasse H. Volgende week komt Schelluinen, de huidige nummer elf, op bezoek in Woudrichem.