Gemeente Amersfoort

Sleeuwijk te sterk voor SV Capelle

28 januari 2023 om 23:09 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag met 3-2 gewonnen van SV Capelle. ,,Een goede overwinning met veel balbezit en kansen, maar we hadden het eerder af moeten maken’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk - SV Capelle 3-2

Sleeuwijk schoot uit de startblokken. In de 2e minuut maakte Andor van Andel de 1-0. Gedurende de gehele wedstrijd was het meeste balbezit voor de thuisploeg. Toch kwamen de bezoekers in de eerste helft via een counter weer langszij. Bij het rustsignaal was het daarom 1-1.

In de tweede helft liep Sleeuwijk weer uit op SV Capelle. Jesse Rombouts maakte in de 58ste minuut de 2-1 en Jeffrey Molhoek maakte in de 70ste minuut de 3-1. SV Capelle kwam in de 85ste minuut nog op 3-2, maar de drie punten bleven uiteindelijk in Sleeuwijk.

Door de overwinning staat Sleeuwijk tweede in de 3e klasse E. Volgende week speelt Sleeuwijk uit tegen GVV’63, de huidige nummer vier, in Gameren.