SVW wint degradatiekraker van Achilles’29

11 maart 2023 om 21:28 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Achilles’29. ,,We pakken ons laatste strohalm vandaag, deze zege is cruciaal’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW - Achilles’29 3-1

De thuisploeg begon voortreffelijk aan de wedstrijd. In de 22ste minuut kwam SVW op 1-0 door een doelpunt van Mounir el Ouazizi. Vlak voor rust verdubbelde Ouazizi de voorsprong, waardoor SVW met een comfortabele voorsprong naar de kleedkamers ging.

Na de pauze kwamen de bezoekers op 2-1. In de zoektocht naar de gelijkmaker gaf Achilles’29 vervolgens veel ruimte weg waardoor Ouazizi in de 87ste minuut de beslissende 3-1 kon maken.

Door de overwinning staat SVW twaalfde in de 1e klasse D. Volgende week speelt SVW uit tegen Bennekom, de huidige nummer zes.