Gemeente Amersfoort

Schelluinen walst over Alblasserdam heen

11 maart 2023 om 21:56 Voetbal

ALBLASSERDAM Schelluinen heeft zaterdag met 1-5 gewonnen van Alblasserdam. ,,We hadden er vandaag eigenlijk nog meer kunnen maken’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Alblasserdam - Schelluinen 1-5

Schelluinen begon uitstekend aan de wedstrijd. Binnen zes minuten stond het al 0-2, door twee treffers van Pascal van Delden. Damien de Jong zorgde vervolgens voor de 0-3. Voor het rustsignaal werd het nog 0-4 door Albert Musaj.

Na de rust werden de bezoekers iets slordiger met de kansen. Desalniettemin maakte Stefan Walhain de 0-5. Via een strafschop in de 75ste minuut kwam de thuisploeg nog op 1-5.

Door de overwinning staat Schelluinen tiende in de 2e klasse H. Volgende week speelt Schelluinen uit tegen Wilhelmina’26, de huidige nummer acht, in Wijk en Aalburg.