Afbeelding
Herovina

Voetbalkamp VV Herovina ongekend populair

18 maart 2023 om 10:17 Voetbal

HERWIJNEN De Clubvoetbaldagen van VV Herovina zijn een doorslaand succes. Na het openen van de inschrijving was de 3-daagse razendsnel uitverkocht met 60 jonge enthousiaste voetballers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. De voetbaldagen zijn in de meivakantie (2 t/m 4 mei).

VV Herovina doet voor het 2e jaar op rij mee aan de Clubvoetbaldagen. Tijdens het driedaagse evenement staan voetbal en plezier voorop. De deelnemers slapen thuis, maar zijn van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag zoet op het sportpark. Ook ontvangt iedereen een compleet tenue. Voor veel jongens en het meisjes zijn het de leukste 3 dagen van de vakantie.

VV Herovina is de enige club in de regio die aan de Clubvoetbaldagen meedoet. ,,Het ging dit jaar onwaarschijnlijk snel en dit laat zien hoe graag iedereen eraan mee wil doen”, zegt voorzitter Kevin Steenbruggen. ,,Vorig jaar hadden we iets meer dan 40 deelnemers en het blijkt ontzettend aan te slaan onder de jeugd. De jongens en meiden komen niet alleen van onze eigen club, maar uit de hele regio. Dat is ook direct de kracht van de Clubvoetbaldagen en voor ons een kans om de club extra op de kaart te zetten”.

Kevin Steenbruggen probeert het succes te verklaren. ,,Als staf proberen wij er ten eerste hele leuke dagen van te maken. Er is veel ruimte voor plezier en het is niet alleen voetbal. Daarnaast hebben wij de begeleiding goed op orde met veel ervaren trainers. Zo kunnen we net dat beetje meer doen”.

advertentie
advertentie