Merel van der Veen
Merel van der Veen Fotografie K. de Pater

Dames SG de Linge/PCG pakken revanche in Zoetermeer

Waterpolo Deel je nieuws

Zo spannend als de thuis wedstrijd was eerder dit seizoen, zo overtuigend speelde de dames van SG De Linge/PCG in Zoetermeer. Met een 10-4 overwinning toonde de dames aan dat ze de betere partij waren van de twee.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, gezien de dames thuis verloren met 5-4 tegen de Zoetermeerse formatie. Er was dan ook veel publiek mee gereisd naar Zoetermeer om de dames naar de overwinning te juichen. Al snel bleek dat het team van coaches Freek Brouwers en Tjerk Noorduyn echter een flinke stap hadden gemaakt en brachten de stand al snel op een 2-0 voorsprong door Kimberly de Pater. Deze voorsprong werd gedurende de wedstrijd alleen maar verder uitgebreid, door onder andere een mooie en snelle combinatie tussen Merel van der Veen en Lupi Lopez Caridad. 

De volgende wedstrijd is thuis in het Caribabad in Gorinchem op de Super Saturday, waarbij de dames het opnemen tegen De Kempvis uit Spijkenisse. Wat opnieuw een spannende en zware wedstrijd beloofd te worden. 

Doelpuntenmakers: Kimberly de Pater 4 x, Lupi Lopez Caridad 2x, Merel van der Veen 2 x, Floor Groeneveld 1x en Iris Schepers 1 x

Scoreverloop: 1-3, 2-5, 2-7 en 4-10 

 

advertentie