Nieuwelingen van RC Jan van Arckel
Nieuwelingen van RC Jan van Arckel Annet Bassa

Nieuwelingen RC Jan van Arckel komen tevreden thuis uit Rotterdam

Wielrennen

ROTTERDAM Zaterdag 9 oktober vond het districtskampioenschap plaats bij RWC Ahoy in Rotterdam, waar een groep nieuwelingen van RC Jan van Arckel deelnam. Zij behaalden allen een mooi resultaat.

Jost van de Streek (Ottoland) Thijs (Wemmers) , Thom Verhoeks (Gorinchem) Joris Peursum (Hardinxveld-Giessendam) en Sem van Wijngaarden (Hardinxveld-Giessendam) stonden aan de start. Vanaf de start werd er gelijk volle bak gekoerst. Jost probeerde te ontsnappen, maar werd helaas 500 meter voor de finish teruggehaald. Het kwam aan op een eindsprint van het peloton waar Sem 11e , Thom 15e, Joris 20e, Thijs 21e en Jost 25e werd.

Zondag 10 oktober startte Christiaan van Rees (Groot-Ammers) in Huijbergen bij de finale van de Woensdrechtse Wielerzomer. Christiaan reed een goede wedstrijd en deed regelmatig mee voor de premies. Drie ronden voor tijd reed Thomas Engelhardt weg en bouwde een behoorlijke voorsprong op. Het peloton sprintte vanaf plaats 2 en Christiaan won deze sprint. Een mooie 2e plek!

Sem van Wijngaarden (Hardinxveld-Giessendam) reed vandaag het Metec Criterium in Tiel. Na een koude start in de mist reed Sem zich naar de kop van de wedstrijd. Uiteindelijk werd hij toch weer bijgehaald door het peloton en finishte hij op een 17e plek.

advertentie