Vuelta Holanda koerst op 19, 20 en 21 augustus door Nederland
Vuelta Holanda koerst op 19, 20 en 21 augustus door Nederland La Vuelta Holanda

Wieler café in Sleeuwijk aan de vooravond van La Vuelta Holanda

Wielrennen

[SLEEUWIJK] Aan de vooravond van La Vuelta Holanda wordt donderdag 18 augustus bij Obisk een Wielercafé gehouden. Onder het genot van een hapje en drankje blikt Altena, samen met gastheer Michel Tolhoek en Karsten Kroon, vooruit op de kansen die er op wielergebied liggen te wachten. 

Het café is een initiatief recht uit het wielerhart van Altena, mede mogelijk gemaakt door Dino Tolhoek (Obisk), Jan Groeneveld (Omloop van de Biesbosch) en Gemeente Altena. Eurosport commentator Karsten Kroon bespreekt de ins en outs van La Vuelta samen met gastheer Michel Tolhoek. Daarnaast brengt de snelste sprinter ter wereld misschien wel een bezoek het Wielercafé.

WIELERKOERS De Vuelta is een Spaanse wielerkoers en komt dit jaar, als La Vuelta Holanda, ook naar Nederland. De tour zet 19, 20 en 21 augustus koers door Utrecht, Den Bosch, Breda én komt ook door de gemeente Altena. In de etappe, op 20 augustus wordt er door Altena, de Hollandse Waterlinie gefietst en de mooie omgeving van Noord-Brabant ontdekt. Het peloton komt via Wijk en Aalburg Altena binnen om via Giessen en Zaltbommel richting Utrecht te koersen.

Wielerliefhebbers zijn op 18 augustus vanaf 19:30 uur van harte welkom bij Obisk, aan de Hoogjens 24 in Sleeuwijk. Het programma start om 20:00. Aanmelden voor het Wielercafé kan door een e-mail te sturen naar wielercafealtena@gmail.com.

advertentie
advertentie