Nieuwe Doelen

5 juni 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De aftrap van het nieuwe seizoen in Schouwburg De Nieuwe Doelen was een daverend succes met vele geïnteresseerden en vaste bezoekers. Vervuld met verwachtingen bekeek iedereen de nieuwe seizoensbrochure en degene die niet aanwezig waren kregen de handzame brochure thuis in de brievenbus.

Nu stroomt de brievenbus en de mailbox van De Nieuwe Doelen vol. Iedereen retourneert de bestelformulieren met enthousiasme en kiest voor de verschillende voorstellingen. Ondertussen nadert de sluitingsdatum. Belangstellenden kunnen het bestelformulier terug vinden op www.denieuwedoelen.nl of in de brochure, aan te vragen via onze website of telefonisch op 0183- 69 22 22. Wanneer minimaal vier voorstellingen worden gekozen, denkende aan Hair, Fame, Jan Jaap van der Wal, Karin Bloemen, Ellen ten Damme, Racoon, Droog Brood, Floddertje, De Fabeltjeskrant en of anderen is er sprake van een abonnement. Dus iedereen kan abonnementhouder van De Nieuwe Doelen worden. Hetzij schriftelijk uit de brochure of via internet: www.denieuwedoelen.nl. Inwoners die minder dan vier voorstellingen aangeven op het bestelformulier, worden ná de gelote abonnementen verwerkt. Dit valt dan onder de losse verkopen en deze worden op datum van binnenkomst verwerkt.

Voor vragen over het programma, de spelregels of het theater kunnen belangstellenden bellen met De Nieuwe Doelen.

Sociaal cultureel

De theatervoorstellingen in Schouwburg De Nieuwe Doelen maken nu plaats voor de Sociaal Culturele voorstellingen. Velen denken dat de deuren van Schouwburg De Nieuwe Doelen nu gesloten zijn maar niets is minder waar. Zoals vele kenners zeggen: ‘het leeft altijd in het theater’. Het theaterseizoen is afgelopen, alle artiesten gaan zich voorbereiden op het nieuwe seizoen 2007-2008. Maar het seizoen loopt ook op zijn eind voor alle Gorcumse verenigingen en voordat zij aan de zomervakantie beginnen, brengen zij in De Nieuwe Doelen een uitvoering voor vrienden, familie, kennissen en liefhebbers. Denk aan Balletschool Papillon, Dance Studio Progress eva.

advertentie
advertentie