Cursus etherische oliën

15 september 2007 om 00:00 Nieuws

GORNCHEM - ,,Etherische oliën zijn net cadeautjes als je er mee om weet te gaan", dat stelt Alien Bor. Maar juist daar zit vaak de moeilijkheid. Mensen hebben vaak niet de kennis om etherische oliën op de juiste manier en veilig toe te passen en hun mogelijkheden volledig te benutten.

Tijdens de basiscursus die wordt gegeven door Alien Bor kan de werking van de essentiële oliën op verschillende manieren ervaren worden en worden er verschillende producten met essentiële oliën gemaakt die thuis uitgeprobeerd kunnen worden. Tijdens de cursusdagen leer je wat essentiële oliën zijn, hoe ze werken en hoe ze gebruikt kunnen worden bij massage, verschillende toepassingen met verdamping, in bad of kompres en bij kinderen en zwangerschap. Theorie en praktijk worden afgewisseld en er wordt gewerkt met biologische essentiële oliën.

De cursus wordt gegeven op dinsdag 2 oktober, 16 en 30 oktober en 13 november van 12:30 tot 16:30 uur. Maar ook op zaterdag 17 en 24 november van 9:30 uur tot 17:00 uur. Voor inlichtingen en opgave (uiterlijk 1 week voor de start) Alien Bor 06 - 41 19 17 18.

advertentie
advertentie