Jannes in Evenementenhal

25 september 2007 om 00:00 Nieuws

Vrijdag 14 december zal de populaire volkszanger Jannes Wolters een spetterend live concert geven in de Evenementenhal. Onder begeleiding van een live orkest zal Jannes zijn grootste hits in een ruim twee uur durend programma ten gehore brengen.

Eerste publieke concert is een topper GORINCHEM - De Evenementenhal opent vrijdag 14 december voor het eerst haar deuren voor een ‘publiek’ concert. Tot dusver waren in verband met vergunningen alleen bedrijfsbeurzen en evenementen voor genodigden mogelijk. Maar er is enkele jaren aan gewerkt om de poorten voor het hele publiek te openen.

Tijdens dit programma zullen de feestelijke meezingnummers afgewisseld worden met een aantal gevoelige liedjes waaronder Adio Amore. Hiermee toont Jannes aan dat hij ook de gevoelige snaar bij zijn fans weet te raken. Ook zijn nieuwe hit Laat de zon maar schijnen, welke binnenkwam op nummer 7 in de top 40, zal uiteraard niet ontbreken.

Onlangs heeft de Drentse volkszanger uit Noordscheschut zijn tweede en derde gouden album mogen ontvangen voor zijn laatste cd Laat me vrij en het in 2003 uitgebrachte album Van Casablanca naar Napoli. In 2006 werd hem al een gouden album uitgereikt voor de cd Als het zonnetje schijnt. In de zomer van dit jaar brengt Jannes zijn nieuwe album Mijn naam is… uit en dit belooft weer een juweeltje van een cd te worden. Naast zijn tekstschrijver en producent Emile Hartkamp hebben ook Hans Bouwens (George Baker) en Jan Keizer (BZN) liedjes voor Jannes geschreven. Uiteraard zullen er van deze nieuwe cd ook tijdens het live concert, nummers ten gehore worden gebracht. Concertgegevens: zaal open 19.00 uur, aanvang concert 20.30 uur. Entree vanaf € 22,50.

u Info: www.evenementenhalgorinchem.nl of 0183-680680.

advertentie
advertentie