Nederlands Kampioenen strijden

11 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Wie is de beste biljarter van Gorinchem? De Nederlands Kampioenen Gerrie van Eck en Aad Hommerson strijden donderdag 13 december om deze titel in de Vluchthaven. Beide biljarters zijn Nederlands Kampioen in hun klasse. De aanvang in het clubgebouw van De Vluchthaven aan de Krinkelwinkel is om 19.30 uur.

Laatste activiteit Veldhuis

BREDA – Wim Veldhuis, voorzitter van de KNVB district Zuid 1 heeft zaterdagavond voor de laatste keer in het middelpunt gestaan tijdens een KNVB-activiteit. Veldhuis kreeg een afscheidsreceptie aangeboden in het Golden Tulip hotel in Papendrecht.

De districtsvergadering was binnen Zuid I zijn laatste optreden en afgelopen zaterdag zat hij voor het laatst achter de bestuurstafel in Zeist tijdens de algemene vergadering amateurvoetbal. Daarmee kwam een verplicht einde aan een voetbalperiode van ruim 40 jaar. Binnen de vereniging KNVB geldt een pensioengerechtigde leeftijd van 70 jaar voor alle vrijwilligersfuncties.

In de zestiger jaren was Veldhuis al actief voor het schoolvoetbal en in 1971 startte hij zijn bestuurlijke carrière bij de vereniging Papendrecht. In 1993 werd hij gekozen tot afgevaardigde amateurvoetbal namens de toenmalige afdeling Dordrecht. In het najaar van 1996 werd hij vice-voorzitter in het districtsbestuur Zuid I, als opvolger van Henk Bovekerk. En sinds 1999 tot medio vorige maand was hij dus de districtsvoorzitter.

Wim Veldhuis heeft al de gouden waarderingsspeld van de KNVB.

advertentie
advertentie