‘Trendy, hip en lekker eigenwijs’

18 december 2007 om 00:00 Nieuws

De twee merken zijn ervoor de dames, maar ook voor de heren. Janneke: ,,Heel leuk is ook de zogenaamde hipster, die eigenlijk tussen een slip en short in zit. Van die korte broekjes zoals ze door de Bond-girls gedragen worden. Voor de heren hebben we prachtige boxershorts, waar ook bijpassende t-shirts bij te krijgen zijn”.

GORINCHEM – ,,Trendy, hip en lekker eigenwijs oftewel voor mensen die weten wat ze willen”, aldus Janneke Benschop van Janneke’s Lingerie Boetiek aan de Arkelstraat in Gorinchem, over haar nieuwe collectie.,,Als een van de weinige lingeriezaken in de regio mogen we de heren en damescollectie van Diesel en Dolce & Gabana verkopen”, vertelt Janneke Benschop trots. De lingerie van Dolce & Gabana en Diesel kenmerken zich door de brede banden, die tegenwoordig gezien mogen worden.

,,De kwaliteit van de stoffen zijn geweldig. We hebben een lijn die gemaakt is van microvezels, waardoor het draagt als een tweede huid. De andere lijn is van hoogwaardig katoen. Wij zijn erg trots dat we deze merken mogen verkopen.”

Samen romantisch lingerie kopen voor de kerstdagen. Die mogelijkheid wordt door Janneke’s Lingerie Boetiek geboden op de extra koopavonden. Op donderdag 20 december en vrijdag 21 december krijgen alle klanten een extra Moonlight-korting. ,,Vanaf 18.00 uur krijgen alle klanten op donderdag 10 procent en op vrijdag vijftien procent.”

Bij Janneke’s Lingerie Boetiek staat comfort voorop. Er wordt tijdens de feestdagen veel aandacht besteed aan bovenkleding. Iedereen wil er op zijn mooist uitzien, maar er wordt vergeten dat juiste onderkleding ook erg belangrijk is.

,,Mensen kunnen bij ons terecht voor een beha voor onder een avondjurk met diep decolleté, een onzichtbare beha die past onder een strakke top of een beha die juist gezien mag worden. We luisteren echt naar de mensen en zullen ze gegarandeerd het juiste advies geven.”

Janneke’s Lingerie verkoopt naast Dolce & Gabana en Diesel ook de merken: Freya, Mey, Esprit, Felina, Conturelle, Sloggi. In het nieuwe jaar komt ook de nieuwe collectie van Esprit Collection in het assortiment.

advertentie
advertentie