‘Jeans staat al te trappelen’

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kort na de jaarwisseling staan er weer bijzondere dingen te gebeuren in Schouwburg de Nieuwe Doelen. Zo zijn onder meer Jeans, Het Groot Niet te Vermijden en Winx Club te zien in het nieuwe jaar. Bovendien vindt op donderdag 31 januari de landelijke première plaats van het toneelstuk Misery met Victor Low en Mirjam de Rooij.

De kassa van Schouwburg de Nieuwe Doelen is rond de feestdagen gesloten; van maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari. Met uitzondering van vrijdagavond 28 december van 19.30 tot 20.15 uur voorafgaande aan de voorstelling van André Manuel.

Jeans

In januari 2008 zijn onder meer de volgende voorstellingen te zien in Schouwburg de Nieuwe Doelen en Theater Peeriscoop. Op vijf januari is de nieuwste editie van Jeans te zien.

Tony Neef, Antje Monteiro, Bastiaan Ragas en Ellen Evers. Zij zetten ooit in Jeans hun eerste stappen op het toneel en nu staat een nieuwe generatie te trappelen. Op één avond genieten van ruim vijfendertig minimusicals en de grootste wereldhits uit de Sixties, Seventies, Eighties en Nineties. Dat kan alleen in de spectaculaire dans- en muziekshows van de Jeanscompany.

Het Groot Niet te Vermijden op woensdag 9 januari.Het Groot Niet te Vermijden is springlevend. Na het spelen van hun 20-jarige jubileum hebben de vijf heren weer heel veel zin in hun nieuwe theaterprogramma. Het tiende nog wel. Een voorstelling die in de Nieuwe Doelen nagenoeg is uitverkocht.

Meer

Verder zijn er in Theater De Nieuwe Doelen in het nieuw jaar nog optredens te verwachten van Winx Club, het Internationaal Danstheater, Laurens van Rooijen, Van Muiswinkel en Van Vleuten. In Theater Peeriscoop zijn in januari onder andere Let’s do men en Marjolein Meijers te zien.

Kaarten zijn te reserveren via de website www.denieuwedoelen.nl, de telefoon 0183-6922222 of aan de kassa. (houdt u rekening met de gewijzigde openingstijden).

advertentie
advertentie