Award voor KIA Van Muijlwijk

22 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Het was de vierde keer dat Kia Nederland haar allerbeste dealers onderscheidde en de dealer uit Schelluinen werd als één van de winnaars uitgeroepen.

GORINCHEM - Uit handen van Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland, ontvingen de directeuren van Autobedrijf van Muijlwijk op 7 januari een Top Dealer Award.

Het jaar 2007 was een druk jaar voor de Kia dealers met maar liefst zes modelintroducties. En voor 2008 staat één van de belangrijkste introducties in deze eerste maand van het jaar gepland. De nieuwe Kia pro-cee’d, staat half januari in de showroom.

Mede daardoor zullen in 2008 meer bezoekers dan ooit merken dat hun Kia dealer een tandje gas bij geeft. Beter presteren dan concurrerende merken spreekt vanzelf. De uitdaging blijft om de verwachtingen die men van elke Kia dealer heeft, met ruime marge te overtreffen. Vandaar dat de Top Dealer Award in het leven is geroepen.

Kia onderzoekt via enquêtes op verkoop én service gebied voortdurend de mate van tevredenheid bij klanten over de kwaliteit van het verkooptraject en het onderhoudstraject. Deze zogenoemde Customer Satisfaction Index (CSI) is een zware factor in de competitie.

Hiernaast zijn er nog een aantal belangrijke meetpunten die objectief aangeven hoe ver een dealer op weg is naar het Top Dealer niveau: trainingsdeelname, organisatie en sales performance. Het sluitstuk is net als vorig jaar de geheimzinnige Mystery Guest, die geregeld in de huid kruipt van een Kia klant. Naast onderhoud geschiedt dit nu ook op verkoopgebied. Op deze manier worden alle voorgaande scores nog eens gecontroleerd en bovendien beproeft deze extra oplettende klant de persoonlijke omgang.

,,Mede gezien de strenge selectieprocedure zijn wij uiteraard zeer vereerd de Top Dealer Award”, aldus Joop en Herman van Muijlwijk van Autobedrijf van Muijlwijk dat al sinds jaar en dag in Schelluinen is gevestigd en al ruim veertien jaar het merk vertegenwoordigd.

Elke Kia rijder mag een bepaalde zekerheid verwachten en dit is de inzet van elke Kia dealer. De jaarlijkse uitreiking van Top Dealer Awards is één van de instrumenten om uitzonderlijke topprestaties van Kia-dealers te belonen. Omdat er op zoveel punten getoetst wordt, vereist het behalen van zo’n Award inzet van alle medewerkers bij een dealer. Daarom ziet de directie van Autobedrijf van Muijlwijk de Dealer Award als een echte teamprestatie.

,,Het vormt een blijk van waardering voor de inzet van ons team. Wij streven naar kwaliteit en een persoonlijke benadering. Het Kia logo aan de gevel van ons pand garandeert te allen tijde al adequate informatie en professionele service. De Top Dealer Awards stuwen het kwaliteitsniveau nog iets verder omhoog. Immers, de resultaten van voorgaande jaren zijn het uitgangspunt voor de lopende competitie. Wij zullen er dan ook in 2008 en de jaren erna met ons hele team wederom voor gaan om de bemachtigde Award te behouden.”

advertentie
advertentie