Losse verkoop Schouwburg De Nieuwe Doelen 1 juli van start

25 juni 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Na de succesvolle abonnementsperiode maakt Schouwburg De Nieuwe Doelen zich op voor de losse kaartverkoop voor het seizoen 2009-2010. De inmiddels afgesloten abonnementsperiode is meer dan geslaagd verlopen, er werden meer kaarten besteld dan in dezelfde periode in het seizoen 2008-2009. Naast een aantal uitverkochte voorstellingen zijn er nog genoeg kaarten over voor de losse verkoop. Deze start 1 juli vanaf de website en vanaf 6 juli telefonisch en aan de kassa van Schouwburg De Nieuwe Doelen.

De abonnementsperiode is inmiddels officieel afgesloten. Een aantal vaste bezoekers liep aan tegen wat kleine obstakels in het nieuwe reserveringsysteem, wat soms voor wat vertraging heeft gezorgd, maar over het algemeen is alles goed verlopen. In deze periode zijn ruim 20.000 kaarten besteld, een flinke groei ten opzichte van de ruim 17.000 kaarten die besteld zijn in de abonnementsperiode van vorig seizoen (2008-2009). De bestelde kaarten zullen zo veel als mogelijk is na ontvangst van de betaling voor half juli worden toegezonden.

Zoals verwacht zijn er voor een aantal voorstellingen geen kaarten meer beschikbaar. Zo zijn bijvoorbeeld beide voorstellingen van Youp van ’t Hek al uitverkocht. Ook voor de voorstelling van Jeans en de voorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden op 3 februari zijn geen kaarten meer te verkrijgen. Ook zijn er een aantal voorstellingen waar nog slechts enkele plaatsen voor beschikbaar zijn. Dit zijn onder meer improvisatie-cabaretgroep Op Sterk Water, Hans Liberg, het toneelstuk ‘Oranje Boven’ met Jon van Eerd en de tweede voorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden.

Vanaf 1 juli start online de losse verkoop van kaarten. Hoewel Schouwburg De Nieuwe Doelen in de zomer haar deuren sluit, blijft de website de gehele zomerperiode bereikbaar voor informatie over alle voorstellingen en het direct bestellen van kaarten. Losse verkoop aan de kassa en telefonisch is mogelijk vanaf 6 juli tot vrijdag 10 juli. Maandag 13 juli tot maandag 31 augustus is de kassa gesloten voor de zomerperiode.

Fotobijschrift: Het lijkt nog ver weg, maar voor de voorstelling van de 3JS op zaterdag 1 mei 2010 zijn nog kaarten beschikbaar. Foto Marco Bakker.

advertentie
advertentie