'Klanten zeer tevreden over Alfa accountants'

26 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Alfa Accountants en Adviseurs is in de MT100, de jaarlijkse uitgave van zakenblad Management Team, in de sector accountancy en belastingadvies op de eerste plaats geëindigd. Van de beoordeelde klanten is 96 procent tevreden, 19 procent beoordeelt de dienstverlening zelfs als uitstekend.

Dit resultaat komt uit een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau TNS Nipo. TNS Nipo heeft aspecten beoordeeld zoals oplossend vermogen, flexibiliteit, tijdsplanning, budgetbewaking, prijs-kwaliteitverhouding, inhoudelijke kennis, onafhankelijkheid met betrekking tot adviezen en toekomstperspectief.

In de categorie accountancy en belastingadvies is Alfa de beste organisatie en overtrof haar concurrenten voornamelijk op de onderwerpen klachtenafhandeling, inhoudelijke kennis en toekomstbeeld. De plaatsen 2 en 3 gingen respectievelijk naar KPMG Accountants en AKD Prinsen van Wijmen. In september dit jaar werd Alfa derde in de Incompany 100, het jaarlijkse onderzoek van het zakenblad Incompany naar de 100 beste dienstverleners van Nederland. Vorig jaar en ook in 2007 werd Alfa door vakblad Sprout verkozen tot beste dienstverlener in de categorie accountancy en belastingadvies en stond Alfa op nummer 2 in de Sprout 100.

Alfa Accountants en Adviseurs heeft 32 vestigingen in Nederland - waaronder in Gorinchem en Raamsdonksveer - en is met ruim 800 medewerkers een middelgrote accountantsorganisatie. Meer weten? Neem contact op met Arnoud Bosch van het kantoor in Gorinchem, tel. 0183-622666, of kijk op www.alfa-accountants.nl.

advertentie
advertentie