Muziek en Engelen in Bibliotheek

27 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rini Rikkert geeft dinsdag 8 december een lezing over Engelen in de bibliotheek. Ds. Rini Rikkert is schrijfster van het boek ‘Contact met God’ en predikant van de hervormde/vrijzinnige Elthetokerk te Alblasserdam. Zij vertelt in deze lezing over engelen in de geschiedenis en in het heden, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. De toegangsprijs is € 3,00 voor leden en € 4,00 voor wie geen lid is.

Wie lid is van de bibliotheek kan ook thuis via internet muziek lenen bij de Centrale Discotheek Rotterdam. De collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam bestaat uit meer dan 300.000 cd’s, 10.000 muziek-dvd’s en 300.000 lp’s. Deze muziekcollectie van de CDR is te leen voor de leden van Bibliotheek Gorinchem. U kunt zich aanmelden bij de bibliotheek of via de website van de bibliotheek. De cd’s van de CDR zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week via www.muziekweb.nl aan te vragen. De gevraagde cd, lp of muziek-dvd wordt vervolgens opgestuurd naar Bibliotheek Gorinchem, waarna automatisch een e-mail naar de aanvrager verstuurd wordt zodra de cd is gearriveerd.

In de actieperiode van 28 november t/m 5 december kost het lenen van een object van de Centrale Discotheek Rotterdam € 1,00 in plaats van € 2,00. De eigen cd’s uit de collectie van Bibliotheek Gorinchem zijn gratis te leen voor leden met een basis- of sterabonnement. Bent u nog geen lid van de bibliotheek? Dan kunt u een proefabonnement van € 5.00 nemen voor 3 maanden.

advertentie
advertentie