Verliezend finalist neemt revanche op Goba

29 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Goba beleefde zondag geen prettig weerzien in Noordwijk met MSV, medefinalist in de Final-4 van afgelopen seizoen. De gasten waren duidelijk voornemens de nederlaag van afgelopen jaar snel uit te wissen. Met name in het tweede kwart liep Goba achter de feiten aan. Door matig verdedigen van de Gorcumers scoorde MSV te makkelijk. Aan de kant van Goba vielen de schoten totaal niet.

Het derde kwart kwam de regerend kampioen beter uit de kleedkamer, een achterstand van 22 punten werd teruggebracht tot elf, de spanning was terug in de wedstrijd en het leek of daardoor MSV aan het wankelen was gebracht. Goba vergat door te drukken in het vierde kwart, weer werd er te weinig gescoord terwijl MSV alle schroom van zich afwierp en er lustig op los scoorde.

Goba verloor de replay van de finale zo met 77-58 en moet aanstaande zondag weer een lange reis maken naar IJmuiden waar Akrides de tegenstander is.