Ondernemersnetwerk BusyNet verwelkomt 100e lid

21 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Op dinsdag 15 december heeft Ondernemersnetwerk BusyNet het 100e lid verwelkomt tijdens het jaarlijkse Kerstdiner. Ester Hendriks van Communicase werd eind november lid en was daarmee het 100e lid. Voorzitter Ben Saarberg overhandigde een zeer verraste Ester een mooie bos bloemen en een cadeaubon.

Communicase is gespecialiseerd in interne en externe communicatie voor bedrijven. Profilering van bedrijven en personen maken het grootste deel uit van de werkzaamheden van Communicase. Ester Hendriks verzorgt o.m. webteksten, webredactie, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazines, persberichten, artikelen en interviews. Daarnaast is ze in te huren voor webcontentmanagement en social media, zoals LinkedIn, Twitter en blogs. Communicase is bereikbaar via: info@communicase.nl of 06-5318 6851.

Ondernemersnetwerk BusyNet is een platform voor kleine en startende ondernemers in de regio Gorinchem, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Land van Heusden en Altena. Het belangrijkste doel is netwerken, uitwisselen van kennis en ervaring tussen leden onderling maar ook op de maandelijkse netwerkbijeenkomsten.

Op deze bijeenkomsten behandelen interessante sprekers een actueel thema of interessant onderwerp. Ondernemers die interesse hebben, kunnen vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.busynet.nl

advertentie
advertentie