Open Tafel maakt bij diner kennis met Syndion in Metropole

19 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

Jopi Ebbers, werkzaam bij Syndion, stichting voor dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een handicap, verzorgt dit keer de lezing. Belangstellenden zijn vanaf 18.00 uur welkom in restaurant Metropole aan het Melkpad 3-5 in Gorinchem.

GORINCHEM - De Gorcumse Open Tafel heeft woensdag 20 oktober haar maandelijkse bijeenkomst in restaurant Metropole.

Iedereen is van harte welkom op deze avond. Men hoeft geen lid te zijn van de Open Tafel. De lezing begint om 18.30 uur. Wie daarna gebruik wil maken van het driegangendiner kan reserveren bij restaurant Metropole, 0183-699736. De kosten voor dit diner zijn 25 euro; de lezing is gratis.

Ontmoeting

De Open Tafel werd opgericht in 1965 met als doelstelling het beter laten functioneren van de Gorcumse samenleving en is toegankelijk voor hen die de stad een goed hart toedragen. Gorcumers en ‘buitenlui’ kunnen elkaar maandelijks in een informele sfeer ontmoeten en leren kennen. De Open Tafel is er tien keer per jaar op de derde woensdagavond van de maand.

uLid worden kan al voor 30 euro per jaar, via een e-mail naar de penningmeester, Renee Doeland: info@admrcd.nl. of telefonisch (0183) 50 41 84.

advertentie
advertentie