Oer-gezellige huiskamer van Albert Heijn

23 november 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM -?Het binnenplein van het Piazza Center was afgelopen zaterdag omgetoverd tot een huiskamer. De huiskamer van Albert Heijn welteverstaan.

Het winkelende publiek werd hartelijk ontvangen door medewerkers van de Gorcumse Albert Heijn-vestiging. Als in een echt huis was er een keuken waar heerlijke hapjes werden bereid en natuurlijk konden deze hapjes ook worden geproefd. In het zitgedeelte van de huiskamer kon onder het genot van een heerlijk kopje koffie mee worden gedaan aan onder andere een bingo. Er waren diverse leuke prijzen te winnen.

Ook aan de eettafels die er stonden streken diverse mensen neer om even bij te komen van het boodschappen doen of om juist energie op te doe alvorens de winkelwagens vol te gooien. Ook aan de kinderen was gedacht in deze huiskamer. Aan lange picknicktafels konden zij het mooiste Zaanse huisje knutselen dat vervolgens in het Zaanse dorpje werd geplaatst. De mooiste huisjes worden uiteindelijk beloond met een prijs.

Naast deze activiteiten stonden er ook een aantal stands waar producten zoals bijvoorbeeld wasmiddel of een nieuw soort drinken konden worden getest of waar proefpakketjes werden uitgedeeld. Al met al maakt de huiskamer van Albert Heijn het winkelen op zaterdag middag een stuk relaxter dan dat het doorgaans is voor de meeste mensen.

advertentie
advertentie