Slimme voordeelkaart bij Danish Coiffures

30 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – In een ruim pand aan het Wiardi Beckmanplein 45 is Danish Coiffures gevestigd waar zowel dames en heren als kinderen terecht kunnen voor een nieuwe ‘look’. Eigenaar Rabin is zelf dagelijks in de zaak te vinden en wordt bijgestaan door twee gediplomeerde kapsters en een leerling. Voor de klanten heeft hij goed nieuws, want naast de gebruikelijke acties op de doordeweekse dagen, doet nu de voordeelkaart zijn intrede en daar kan heel wat korting mee worden behaald.

Door Ria Scholten

,,We zijn sinds de opening in 1993 in winkelcentrum Nieuw Dalem gevestigd en hebben in de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd”, aldus Rabin. ,,De kapsalon is bijzonder ruim en dat wordt door de mensen als prettig ervaren. Wijzelf vinden het ook aangenaam om in deze ambiance ons werk te doen. Iedere doordeweekse dag heeft bij ons zijn eigen voordeelactie. Nieuw is de voordeelkaart die de klant bij de eerste kapbeurt in de reeks ontvangt. Na iedere behandeling wordt de prijs op een strip van de kaart ingevuld. De gemiddelde prijs van vier kapbeurten geldt als korting voor de vijfde, maar is ook inwisselbaar voor producten uit de kapsalon. De actie geldt voor dames, heren en kinderen.”

,,Op dinsdag zijn 60-plussers welkom om tegen een aantrekkelijk tarief geknipt te worden. De dames betalen slechts 14,95 euro en de heren 13 euro. Op woensdag betalen kinderen tot en met tien jaar 10 euro en jongeren van elf tot en met zestien 11 euro. Bijzonder is dat kinderen hier graag komen. Zelfs kleintjes die aanvankelijk niet binnen durven te komen zitten na een paar knipbeurten rustig op een van onze bijzondere stoelen. De politiemotor en crossmotor leiden de aandacht af van het knippen en dat scheelt heel wat tranen.”

,,Op donderdag is er flink wat voordeel te behalen op een kleurbehandeling en op vrijdag is het bij ons watergolfdag. We berekenen dan voor wassen, watergolven en opkammen 18,50 euro. Vooral de wat oudere dames maken graag gebruik van deze aanbieding”, vertelt Rabin die voor de behandelingen producten van gerenommeerde merken gebruikt. “We gebruiken de styling gels van Keune en de verzorgingsproducten van Alcina.”

Samen met zijn dames houdt hij de nieuwste haartrends nauwlettend in de gaten en ook de praktische vaardigheden worden regelmatig bijgespijkerd. Wat kunnen we deze zomer verwachten? ,,Bij de dames zien we korte en pittige koppies, maar ook vrouwelijke halflange kapsels. De mannen zijn helemaal up-to-date met een kort gesneden kapsel dat zowel met een scheiding als nonchalant in combinatie met een goed gel kan worden gedragen. De bakkenbaarden hebben een lengte tot halverwege het oor.”

,,Wij werken op afspraak (0183-621961), maar de mensen zijn ook vrij om bij ons binnen te lopen. Als er ruimte is in de planning worden ze meteen geholpen”, meldt Rabin die een bijzonder relaxte indruk maakt. ,,Ik sta positief in het leven en dat geeft me als ondernemer de kracht om goed met mijn vak, maar ook met mijn medewerkers en klanten om te gaan”, laat hij weten. ,,Het is heel belangrijk dat mensen zich in de kapsalon op hun gemak voelen.”

advertentie
advertentie