Fotogroep Lumière exposeert in het Visserijmuseum

30 juni 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Leden van Fotogroep Lumière exposeren tot medio september in het Visserijmuseum in Woudrichem met een grote variëteit aan fotografische hoogstandjes. De foto-expositie 'Ambachten in beeld' toont beeldmateriaal van verschillende oude als ook hedendaagse ambachten.

De expositie is te bezoeken in het Visserij- en Cultuurhistorisch Museum in Woudrichem. Het museum bevindt zich op de bovenverdieping van het Arsenaal, Kerkstraat 41 te Woudrichem. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Fotogroep Lumière is een actieve groep van 25 enthousiaste (amateur) fotografen en is actief op nagenoeg alle vlakken van de fotografie. De activiteiten van de fotogroep zijn veelzijdig, naast de clubavonden worden ook cursussen en workshops gegeven. Meer dan 500 beginners en gevorderden hebben inmiddels deelgenomen aan een cursus of workshop van de fotogroep die in 2009 haar 25 jarig bestaan heeft gevierd en in 2010 werd geëerd met de gemeentelijke Cultuurprijs.

Fotogroep Lumière organiseert regelmatig exposities, zoals ook tijdens de komende Kunstroute in Woudrichem. Daarnaast kunt u veel foto’s van de leden bewonderen tijdens de permanente exposities in verpleeghuis Altenahove in Almkerk en Verzorgingshuis Goezate in Werkendam. Diverse foto's en meer informatie over de fotogroep is te vinden op: www.fotogroeplumiere.nl

advertentie
advertentie