Nomineren voor Gorcums Sportgala

3 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De tweede editie van het Gorcums Sportgala wordt gehouden op vrijdag 27 januari 2012. In De Nieuwe Doelen wordt die avond bekendgemaakt wie de Gorcumse sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van het jaar 2011 zijn. Daarnaast wordt de prijs uitgedeeld voor het beste sportinitiatief van 2011 en worden vrijwilligers uit de sportwereld in het zonnetje gezet.

Sportverenigingen, inwoners van Gorcum en andere betrokkenen kunnen hun nominaties indienen voor alle zes categorieën. Nominatieformulieren zijn te vinden op de website www.gorcumsportgala.nl. Kandidaten voordragen is mogelijk tot en met woensdag 23 november.

Als bovenstaande deadline verstreken is, buigt een onafhankelijke jury zich over alle genomineerden en kiest uit alle categorieën drie kanshebbers. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Sportgala op 27 januari. Daarvoor worden alle sportverenigingen uitgenodigd.

In aanmerking voor de prijzen komen alle sporters uit Gorcum, míts ze voorgedragen zijn. Het is dus van belang dat sportclubs hun nominaties tijdig indienen. Ook Gorcumers die niet of niet meer in eigen stad hun sport beoefenen, kunnen sportman, -vrouw of talent van het jaar worden. Zij kunnen even goed worden genomineerd door familie, bekenden of de verenigingen uit stad of streek waar zij in het verleden voor uitkwamen.

De criteria voor de nominaties zijn te vinden op www.gorcumsportgala.nl. Heeft uw nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie via sportgala@gorinchem.nl of 0183 - 659 425 (Gorinchem Beweegt)

advertentie
advertentie