Nieuwjaarsconcert Woudrichem met speciaal tintje

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Het Nieuwjaarsconcert dat Carel Kraayenhof komt geven in de Grote Kerk in Woudrichem krijgt 14 januari een speciaal tintje. Al meer dan een decennium organiseert Lionsclub Land van Heusden en Altena spraakmakende nieuwjaarsconcerten met grote namen in Woudrichem. Maar het toeval wil dat er rond bandoneonist Kraayenhof dit keer iets extra's te vieren valt.

Onlangs ontving de componist/ bandoneon-speler namelijk de Gouden Eeuw Award voor zijn hele oeuvre. En bovendien is het in 2012 honderd jaar geleden dat in Nederland het eerste tango concert plaatsvond. Woudrichem pikt als een van de eerste een graantje mee van dit jubileumjaar. Daarenboven is in 2012 ook 25 jaar geleden dat Kraayenhof zijn leermeester Astor Piazzolla ontmoette en 10 jaar dat diens 'Adios Nonino' tijdens het huwelijk van Prins Willem Alexander en prinses Maxima voor een keerpunt in zijn carrière zorgde. 

Aanvang 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Kaarten € 30,- p/p. Reservering: info@shoeksema.nl of 06-2048 1888. Dit concert staan o.a.v. Lionsclub Land van Heusden en Altena en de opbrengsten gaan naar het goede doel.

advertentie
advertentie